پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/02/01

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

پانزدهمین اجلاس معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت 30تیر ماه 98در سالن همایشهای رازی دانشگاه ایران با حضور وزیر بهداشت ،معاون فرهنگی ودانشجویی وزارتخانه و66معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ودانشکده کشوربرگزار شد.



پانزدهمین اجلاس معاونان فرهنگی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت 30تیر ماه 98در سالن همایشهای رازی دانشگاه ایران با حضور وزیر بهداشت ،معاون فرهنگی ودانشجویی وزارتخانه و66معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ودانشکده کشوربرگزار شد.



به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  ، در ابتدای این اجلاس پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سخنرانی پرداخت و ضمن خوش آمدگویی به معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به ابراز قدردانی از دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی پیشین وزارت بهداشت پرداخت و بیان داشت: تلاش‌های پنج ساله دکتر فراهانی در طول سال‌های گذشته بسیار چشمگیر بوده است و به خوبی توانسته است موفقیت‌های بسیار خوبی را در حوزه فرهنگی در فضای دانشگاهی علوم پزشکی ایجاد کند.



وی ادامه داد: من خودم را نماینده معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می‌دانم و نیاز به همدلی و همراهی شما عزیزان دارم. سیاست‌های ما ادامه همان اصول قبلی استامیدوارم نقش معاونان در دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شود چون در جبهه مقدم قرار دارند و با دانشجویان در ارتباط مستقیم هستند. معاونان دانشجویی باید با تشکیل کارگروه و جلسات آمایشی برطبق آیین‌نامه‌ها عمل کرده و دانشجویان را در بستر امور به طور مستقیم قرار داده و از مشارکت آنها بهره ببرند. خوشبختانه در آیین‌نامه‌ها که مبنای عمل ماست این ظرفیت دیده شده است و کافی است اقدام عملی مناسبی انجام پذیرد.



وزیر بهداشت سخنران ویژه این اجلاس است. وی بیانیه گام دوم انقلاب را یکی از قوی ترین اسناد بالادستی پس از انقلاب دانست و بیان داشت: این بیانیه بسیار هوشمندانه طراحی شده است و به عنوان نقشه راه می‌تواند به شما در مسیر حرکت فرهنگی مورد نظر خود در فضای دانشگاهی کمک کند.



وی به مبحث بهداشت‌روان در دانشگاه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: مردمان ما مردمانی غمگین و غم پروری هستند که برای هرگونه فروپاشی شخصیتی آمادگی دارند؛  این در حالی است که رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور  و دیگر بزرگان کشور همیشه بر این نکته تاکید دارند که چه اصراری وجود دارد بر غمگین زیستن مردم! و چرا شادی‌ها را به جای غم به خانواده‌های خود هدیه نمی‌دهیم؟.



نمکی ابراز داشت: متاسفانه باید گفت ما جمعیت افسرده‌ای داریم که جوانی نکرده پیر می‌شوند و کودکی نکرده جوان می‌شوند . فرزندانی که اجتماعی تربیت نشده و با وجود این که رتبه‌های برتر کنکور را از آن خود می‌کنند اما تنها ذهنی از محفوظات دارند بدون آن که توانایی برقراری ارتباط و وارد جمع شدند و حفظ سلامت روان خود را داشته باشند.



نمکی معیشت را از حوزه‌های مورد توجه در حوزه فرهنگی و دانشجویی دانست و گفت: متاسفانه مشکلات حوزه غذا و خوابگاه در دانشگاه‌ها به دو دلیل از جمله گرفتن تعداد بالای دانشجو بدون تعیین هدف و دوم بودجه که در حوزه فرهنگی آن گونه که باید دیده نشده است قوت گرفته و تبدیل به دغدغه‌ همه معاونان فرهنگی و دانشجویی شده است.



 نمکی با بیان این که دستور می‌دهم بودجه‌های فرهنگی و دانشجویی مستقیم زیر نظر معاون فرهنگی و دانشجویی دیده شود، تاکید کرد: قول می‌دهم به محض خروج از این جلسه پی‌گیری خود برای قرار گرفتن بودجه معاونت فرهنگی و دانشجویی زیر نظر معاون فرهنگی و دانشجویی و هزینه شدن این بودجه تنها با نظر معاون فرهنگی و دانشجویی را دنبال کنم



عاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به رتبه بندی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در برخی از بخش‌ها از جمله پایگاه خبری مفدا و شورای انضباطی به خوبی بحث ارزیابی و رتبه‌بندی دانشگاه‌ها صورت گرفته و شاخص‌های تعیین شده‌ای برای فعالیت آنها تعریف شده است اما در دیگر بخش‌ها هنوز کار دقیق وخوبی شاید در بحث رتبه‌بندی انجام نشده باشد و یا درحال انجام است که قطعا این رتبه بندی، باعث پیشرفت وتوسعه فعالیت‌های مختلف می‌شود.



لاری، سرکشی از دانشگاه‌های علوم پزشکی را یکی از برنامه‌های محوری  و پیش رو خود در معاونت فرهنگی ودانشجویی وزارت بهداشت دانست و گفت: قطعا بازدید از دانشگاه‌ها را در برنامه ستادی معاونت می‌گذارم چرا که این موضوع مورد انتظار همه دانشگاه‌های علوم پزشکی است.



وی با بیان اینکه نباید در دانشگاه‌ها از فعالیت در حوزه فرهنگی غافل شویم، گفت: در سال‌های اخیر شاهد افزایش کمی فعالیت‌های فرهنگی در ستاد وزارتخانه و دانشگاه‌ها بودیم اما باید فعالیت‌های فرهنگی را با توجه به مشکلات بودجه‌ای، کیفی‌تر کنیم و در عوض اهمیت بیشتری به نیازهای صنفی و رفاهی دانشجویان دهیم.



لاری به موکول شدن زمان برگزاری جشنواره بین‌المللی سیمرغ و همچنین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی به آبان ماه اشاره کرد و گفت: به دلیل اینکه از دهم شهریور، ماه محرم و صفر را پیش رو داریم از این رو مجبور شدیم این دو برنامه مهم ستادی را به تعویق بیندازیم.